Superfinaalin 2. erä: Classicin ykkönen jatkaa Öljymiesten kurittamista

Oliver Wardi ja Nico Salo vääntävät parhaillaan vastakkain miesten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.

Oliver Wardi ja Nico Salo vääntävät parhaillaan vastakkain miesten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.
Oliver Wardi ja Nico Salo vääntävät parhaillaan vastakkain miesten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.

Salibandyn miesten Superfinaalin toisessa erässä Classicin ykköskenttä jatkoi vahvaa iltapuhdettaan. Sinisten dominoidessa toiselle erätauolle siirryttiin tamperelaisten 5-1-johdossa ja kaikki alkaa olla valmista Classicin ensimmäisiin mestaruusjuhliin.

Ennen kuin viittä minuuttia ottelun toista erää oli saatu täyteen iski Classicin ykköskenttä tasakentällisin illan kolmannen maalinsa. Lassi Vänttinen pääsi Oilersin syöttörumban väliin, käytti pienellä kosketuksella pallon keskellä Eemeli Salinilla ja sijoitti pelivälineen vastustamattomasti takanurkkaan 4-1.

Kentällinen iski seuraavan kerran reilun 34 minuutin kohdalla. Nico Salo siirsi Joonas Kaltiaisen torjunnan jälkeen paluupallon maaliin ja nuoren sentterin illan toinen hyppytuuletus oli selviö: 5-1.

Toista erää mentiin pitkälti Classicin hallinnassa, mutta Öljymiehilläkin oli omat hetkensä. Reilun kuuden minuutin kohdalla penkiltä pelaamaan päässeellä Oilersin Eromon Agbomeirelellä oli paikka tehdä liigauransa avausmaali, mutta laukaus lähietäisyydeltä kilahti tolppaan.

Hetkeä myöhemmin Oilersin fanikatsomo ryhtyi täysin ansaitusti lauluun: ”Agbo, Agbo – Agbomeirele!” Enemmän hymyjä ihmisten suupieliin toi kuitenkin toistuva laulu Classicin uudelle tenniksen parista tekemälle hankinnalle: ”Missä on jatkot, Jarkko Nieminen – Missä on jatkot, Jarkko Nieminen!”

Päätöserän jälkeen nähdään tuleeko Classicin mestaruusjatkoille tarvetta. Pääkallo.fi raportoi ottelusta monen toimittajan voimin nettisivuston lisäksi myös Twitterissä ja Facebookissa.

Lue myös: Superfinaalin 1. erä: Neljä hienoa maalia – Classic toipui Oilersin shokkialusta

One comment

  1. Jatkot on Hartwallilla, Jarkon tavoittaa luultavasti sieltä.