Maalipörssin kärkinimi jälleen KrP:n voiton takuumiehenä – hattutemppu SalBan verkkoon

Marraskuun parhaaksi liigapelaajaksi valittu Henri Johansson jatkoi kovaa tehovirettään tiistaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Rauman SalBa jäi Nokian KrP:n jalkoihin miesten Salibandyliiga-ottelussa. Raumalainen vierasjoukkue härnäsi nokialaisia pariin otteeseen, mutta loppunumerot merkittiin KrP:n hyväksi 8–4. Henri Johansson kasvatti liigan maalipörssin johtoaan tiistaina.

Normaalista poiketen ottelu pelattiin Sastamalan VexVe Areenalla. Isäntäjoukkueensa ollut KrP oli vielä avauserässä pienissä vaikeuksissa SalBan kanssa ja toiseen erään lähdettii vieraiden 0–1-johdosta.

Toisella 20-minuuttisella KrP sai maalihanat auki ja nousi tasoihin. Salibandyliigan maalipörssiä johtava Henri Johansson aloitti näätien maalinteon heti erän alussa.

Ratkaisua haettiin kolmannessa erässä, ja heti sen alussa KrP näytti ratkaisevan pelin. Johansson vei joukkueensa jo 5–2-johtoon hieman ennen erän puoliväliä.

SalBa kuitenkin nousi vielä taistelemaan pisteistä heti aikalisän jälkeen ja kavensi tilanteen 5–4:ään nopeasti. Johansson pääsi kuitenkin viimeistelemään hattutempun raumalaisten verkkoon ja katkaisi samalla vieraiden kirivaihteen. Lopussa vielä Morics Krumins ja Antti Naskali kaunistelivat KrP:n loppunumeroita.

Johanssonilla on tiistai-illan jälkeen kasassa jo 26 maalia tämän kauden Salibandyliigassa. Lisäksi hän johtaa myös liigan pistepörssiä tehoin 26+11=37. Johanssonin tutkapari Joni Henttonen saalisti tehopisteet 1+2 ja kakkosketjussa hyökännyt Tommi Merto teki esityön kolmeen KrP-maaliin.

Nokian KrP nousi voiton myötä Salibandyliigan kolmannelle sijalle. SalBa jatkaa 10:ntenä.