Divarin kärkijoukkueella ei kulje tällä hetkellä – 5-2-johto kääntyi 6-8-tappioksi

Pauno Kajoksinen on kovassa vireessä, mutta Welhoilla ei kulje tällä hetkellä. LNM oli perjantaina parempi maalein 6-8. Kuva: Jari Turunen

SB Welhot ja LNM kohtasivat miesten Divarin kamppailussa perjantaina Kuopiossa. LNM nappasi ottelusta arvokkaan 6-8-vierasvoiton.

Ottelun ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja tauolle mentiin lukemista 3-2. Welhot osui kahdesti toisen erän alussa ja tilanne oli kotijoukkueen kannalta hyvä. Tästä lähti kuitenkin LNM:n kirivaihde ja ajassa 48.15 vierasjoukkue johti ottelua maalein 5-7. Welhot pääsi vielä maalin päähän, mutta Otso Tornbergin osuttua tyhjään maalin ajassa 59.00 oli ottelu taputeltu.

Tornberg oli LNM:n teholinko iskettyään hattutempun kamppailussa. Kotijoukkueen Pauno Kajoksinen onnistui tehoin 1+2.

LNM:lla on ollut viime aikoina hiukan vaikeaa, ja joukkue kärsi edellisenä viikonloppuna kaksi jatkoaikatappiota. Viimeisestä seitsemästä pelistä on kertynyt ainoastaan kaksi voittoa, mutta joukkue majailee tällä hetkellä Divarin kuudentena. Welhot on Divarin ennakkosuosikki ja tämän hetken sarjakärki. Kone on kuitenkin yskähdellyt viimeisen kuukauden aikana joukkue on pelannut viisi ottelua ja kerännyt niistä vain kolme pistettä.