Video: Oilers-luotsi lehdistötilaisuudessa: ”Otan varmaan kuulosuojaimet mukaan Seinäjoelle”

Kuva: Kuvkaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Oilersin ja SPV:n välinen puolivälieräsarja jatkui keskiviikkona Espoossa. Oilers otti sarjan toisen rankkarivoiton maalein 8-7 rl. ja tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 2-2.

Espoolaisten pääkäskijä Petri Huttunen avasi sanaisen arkkunsa ottelun lehdistötilaisuudessa. Huttunen sanoi, että ei enää kestä SPV:n vaihtopenkin huutelua ja ottaa mahdollisesti seuraavaan Seinäjoen otteluun kuulosuojaimet mukaan. Huttusen mukaan SPV:n penkin toiminta on oksettavaa. Huttusen kommentit voit katsastaa videolta kohdasta 6.50 eteenpäin.

Ottelusta voit lukea lisää tämän linkin takaa

35 comments

  1. Ihan oikein Huttuselta. Älytöntä huutamista aikuisilta miehiltä. Erityisen härskisti äijät alkoivat huutaa kesken Markkolan rankkarin eilen. Vähän kunnioitusta, kiitos. Ja olen tietoinen, että muutkin huutelevat, mutta Peliveljillä idioottimaisella tasolla tuo huutelu.

  2. Viikkareitakin vastaan oli kaks joukkuetta, joiden penkki mussutti ihan koko ajan. SPV ja Salba. Salban tapauksessa tuomarit kyllä sitten puuttuivatkin huuteluun, samaa olisi kyllä syytä soveltaa Koposenkin veljiin. Onko tollasessa jengissä kiva pelata, kun koko ajan on olo ku vauvalla, jolta on tutti viety suusta?

  3. Huttunen uskaltaa hyvin nostaa esille säbän ongelmat kuten jo aikaisemmin otti kantaa rankkareihin.

  4. Sanojen takia tuskin kukaan loukkaantuu niin että jää peleistä pois. Tottakai noilla huudoilla koitetaan päästä vastustajan ja tuomarin pään sisälle ja vaikuttaa sitä kautta päätöksiin. Ja ilmeisesti onnistunut hyvin että vastustajan päävalmentajallakin mennyt tunteisiin ja häiritsee noin paljon. Siitä voi olla montaa erimieltä että kuuluuko urheiluun mut kyllä tota on harrastettu lätkässä jo aika kauan. Oilersin syytä keskittyä omaan tekemiseen ja antaa toisten huutaa. Mutta jos sählystä halutaan tehdä laji joka on tarkoitettu kukkahattutädeille niin kielletään kaikki ja annetaan huutamisesta aina pelirangaistus.

  5. SPV onnistunut täydellisesti tarkoituksessaan ja ovat todellakin Huttusen ihon alla 😀

  6. Helppo asia hoitaa. Valmentajille headsetit sekä hyvät mikrofonit vaihtopenkin yläpuolelle ja kaikki livenä eetteriin. Muutaman pelin tallenteen jälkeen kukaan ei kehtaa päästää suustaan niitä ***tuja, ****anoita ja ***keleitä.

  7. Näkee kyllä tämänkin toimituksen innosta muokata näkemyksiä etelän ihmisen mieltä miellyttämään, kun mieltä pahoittava mielipide halutaan sammuttaa tylyllä kommentin poistamisella – tämä toiminta tuttua diktatuurissa maissa, joissa halutaan jonkun asian näyttämään halutulta.

  8. Oliskohan MV-lehdellä kiinnostusta aloittaa salibandykeskustelua kipeistä asioista???

  9. Tunnetta pitää olla katsomossa ja huutaa saa jokainen oman joukkueensa puolesta.
    Nyt meni kuitenkin överiksi rankkareiden aikana joka ei kuulu sportissa mihinkään lajiin.
    Jossain isommassa hallissa voi vapaasti huudella kun huudot ei erotu kentälle, säbässä katsojat on kentän vieressä, huutamisella on eri vaikutus.
    Rajansa kaikessa ja nyt näyttää että seinäjoelle ei kannata lähteä vierasjoukkueen kannattajien jos katomokulttuuri on näin ”junttimaista”.
    Öljymiehet voi sitten hiljentää katsomon lauantaina.

  10. Joel Siltanen, kiitos tiedosta. Kirosanat ei ole sopivaa, myönnän.

  11. Kannattaa huomioida, että Huttusen kritiikki lehdistötilaisuudessa kohdistui Seijäjoen penkkiin. Ei faneihin.

  12. Oilersin valmentaja on pettynyt SPV:n vaihtopenkin toimintaan? Asia kunnossa…

  13. Onhan se surullista kuunneltavaa mutta näinkö helpolla pääsivät Huttusen ihon alle? Espoolaiset fanitkin (Artoa lukuunottamatta) jättää huutelun takia vieraspelit väliin. Tuskin haittaa peliveljiä. Katsomokulttuuria on turha tähän yhdistää, se on suhteellisen junttimaisella tasolla joka paikassa. Toivottavasti Huttunen keksii lauantaiksi muitakin konsteja kuin kuulosuojaimet.

  14. Marttilan jatkuva keskustelu spevepenkin kanssa oli kyllä ihan turhaa. Kuten todettua, joka vihellystä ei tarvitse erikseen hyväksyttää Koposella ja kumppaneilla. Toki SPV tekee tätä niin kauan kuin se sallitaan, periaate on ilmeisesti ”whatever it takes”.

    Tuomarin vastuulla taata itselleen työrauha. E-junnuissa vielä koutsi-isät on yhtä kärkkäitä kommentoimaan tuomareita, sielläkin jopa lapsituomarit osaavat kuitenkin penkin hiljentää ja antaa itselleen työrauhan.

  15. Joukkue tekee rikkeen rangaistuslaukauksen aikana = PR2 pelisääntöjen mukaan.
    Huudeltiinko SPVn penkiltä rl-kisan aikana?
    Aikamoinen epäurheilijamaisuuden huippu jos näin tehtiin ja tuomarit kädettömiä jos eivät puuttuneet

  16. Katsoimme peliä spv:n vaihtopenkin takana eilen. Mitään törkeyksiä ja ilkeyksiä emme kyllä pelin aikana seinäjokelaisten vauhtopenkiltä kuulleet. He kommentoivat kyllä Markkolan rankkarin aikana ”taaksepäin” ja mielestäni aiheesta, siinä rajoillahan se meni. Mutta se että huutaa taaksepäin, ei varmaan häiritse rangaistuslaukauksen vetäjää sen enempää kuin Espoolaisten huudot katsomosta spv:n pilkkujen vetäjille. Ja ne katsojien huudot oli kyllä tarkoitettu pelkästään häiritsemään spv pelaajien suoritusta, mutta sehän nyt taitaa kuulua lajiin ja fanikulttuuriin.. Liekö espoolaisvalmentaja yrittää itsekin kommenteillaan vaikuttaa tuomareihin ja vastustajiin. Tiukka sarja, hyviä matseja ja tunnetta pelissä. Tsemiä molemmille joukkueille, parempi voittakoon ?

  17. SPV on aina ollut joukkue joka itkee ja valittaa joka asiasta. Onneksi Oilers laittaa tuon neitilauman pian kesälomille ja päästään nauttimaan hyvistä peleistä.

  18. Kiitos Tieto päivän nauruista! 😀 Sellainen mainehan SPV:llä on ollutkin ihan jo vuodesta…. En edes tiedä koska on niin tuulesta temmattu läppä. Esimerkiksi Classicin Piha ja Mikke Järvi (muutama vuosi sitten) viihtyy enemmän tuomareiden luona kuin pallon kanssa hyökkäyspäässä.

  19. Ennen spv tunnettiin hyvästä vastaiskupelistä, heikosta pallollisesta pelistä kukkupalloineen ja etenkin sami kosken näyttelijän taidoista. Nyt listaan voidaan lisätä jatkuva tuomareille itkeminen. Noloa.

  20. Ja vielä lisänä, joukkue tunnetaan kolmin kertaisena Suomen Mestarina viime vuosilta ja 2000-luvun menestyneimpänä miesten liigajoukkueena. Joukkueen päävälmentaja ei yleensä pelin jälkeen syyttele tuomareita, kuten teki esim. Oilersin viime vuotinen valmentaja.

  21. Miksi ihmeessä toimitus mistä tällä hetkellä kaikki(?) Asuu ihan muualla kuin etelässä vetäisi etelään päin? Näitä syytöksiä täällä jatkuvasti, ainut peruste kai kun viestejä poistetaan, mutta oisko kirjoittajissa itsessä vikaa tähän?

  22. Ja mitä tästä seuraa. No se, että tuomarit antavat seuraavissa peleissä jäähyjä SPV:lle enemmän kuin Oilersille.

  23. Ai että spv on 2000-luvun menestynein joukkue? Melkosta. Tietääkseni vasta kolmanneksi menestynein tuolla aikajaksolla.

  24. Kuinka ei huomata omien pelaajien itkua… Sen mitä Oilersin pelejä olen nähnyt, niin melkoinen itkuvirsi sieläkin penkillä on. Ja niitä hei huutoja raikaa 1499 kertaa. No sanontahan sanoo ettei oma paska haise…

  25. Vai että oikein häntä oksettaa. Olipas jotenkin mauton purkaus. Kyllä etelän miehillä aina menee niin syvälle sieluun… Pääasia että oma penkki on kunnossa?

  26. Voin uskoa, että sopimatonta huutelua on ollut. Itse en peliä ole nähnyt, joten sen vuoksi en varmaksi voi sanoa, mutta kokemus. SPV:lle nyt vain jostain syystä on juurtunut huutelukulttuuri, niin junnusarjoihin kuin aikuistenkin sarjoihin.
    Isoissa peleissä, kuten esim. liiga ja varsinkin pleijarit, sen ehkä ymmärtää mutta 8-14 vuotiaiden peleissä ei nyt oikein ymmärrä tuota huutelua varsinkaan katsojilta. Menee hiukan yli ymmärryksen katsomosta huutaminen esim. 10v junnulle.
    Ehkä tuomareiden valtaa pitäisi ulottaa pidemmälle, näin saataisiin ainakin juniorit jatkamaan kauemmin hienon lajin parissa, kun ei tarvitse kuunnella huutoja katsomosta. SPV:n katsojilla on ollut aiemminkin tapana – valitettavasti – huutaa vastapuolen pelaajille törkeyksiä jopa nimellä ja kyseessä juurikin uraansa aloittelevat 8-> juniorit..

  27. Huttunen vaikuttaa stressaantuneelta, toivottavasti pääsee lomalle pian. Lauantaina mukaan peltorit huuteluiden ja silmälaput kärkisviguleiden varalle.

  28. Onneksi Oilers pääsee parin pelin jälkeen lomille niin toteemivalmentajakin saa rauhassa hoitaa oksetuksen kuntoon. Oman porukan tekemät vastustajan kylmäksiajelut ei tietenkään aiheuta oksennusrefleksia….kumma juttu. ….

  29. Onneksi ei speveä tarvitse näissä peleissä muutaman vuoden päästä katsella. Runko jo niin vanha ja junnutoiminta heikkoa. Tippuu korkealta ja kovaa kun kohoset ja kumppanit lopettavat.

  30. No niimpä. Yli 10 vuotta liigassa, pari hassua mitalia säkällä, A-pojat pelaa missä lie, junnuja ei ole paljon nimeksikään, seurana täysi raakile, valmennuskin ihan ilman osaamista…

  31. Nyt kun tämä sarja on poikki spv:lle niin kiva katsella kommentteja jälkikäteen.