Liigat

ETTA ja OLS järjestävät lokakuussa Superlauantain Oulun Energia Areenassa

16.08.
2017
2 Kommenttia
4
Liigat

OLS pelaa jäähalliottelun lokakuussa. Kuva: Esa Takalo

Lentopalloseura ETTA ja OLS Salibandy järjestävät yhteistyössä järjestyksessään toisen Superlauantain Oulun Energia Areenassa lauantaina 28.10.2017.

Viime vuonna areenassa pelattiin kaksi lentopallo-ottelua, mutta täksi vuodeksi Superlauantain konsepti on hieman muuttunut. Superlauantai kattaa saman päivän aikana kaksi huippuottelua. Ensin on vuorossa miesten Salibandyliigaa, kun OLS kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Classicin.

Tämän jälkeen ETTA kohtaa Kokkolan Tiikerit myöhäisemmässä lentopallon Mestaruusliigan ottelussa. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin vetää Raksila täyteen yleisöä.

Juniorit myyvät lippuja tapahtumaan

Tapahtuma on oiva mahdollisuus Oulun alueen junioriseuroille kerätä varoja toimintaansa. Lippuja annetaan ennakkoon myyntiin kaikille halukkaille junioriseuroille lajirajoista riippumatta. ETTA puolestaan hoitaa tapahtuman aitiomyynnin sekä vip-myynnin yhteistyössä OLS:n kanssa.

Myös Oulun Kärpät on mukana tapahtuman toteuttamisessa. Tämä takaa sen, että jäähallin ravintolapalvelut, vip-tilat ja aitiot toimivat täydellä teholla koko palloilun täyteisen päivän ajan.

Otteluohjelma:
Salibandyliiga: OLS-Classic klo 14
Mestaruusliiga: Etta-Tiikerit klo 17
Koko päivän lippu maksaa 16 euroa

Teksti: Tapahtuman tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.