Liigat

Iso vaihtuvuus – EräViikingit julkaisi ensi kauden joukkueensa

09.08.
2017
31 Kommenttia
5
Liigat

EräViikingit julkaisi ensi kauden joukkueensa. Tero Tiitun tulevaisuus on toistaiseksi auki. Kuva: Salibandyliiga

Viime kaudella miesten Salibandyliigan hopealle sijoittunut EräViikingit julkaisi keskiviikkona ensi kauden joukkueensa.

Viime kauden pelaajistosta listalta ei löydy seuraavia nimiä: Tero Tiitu (?), Kevin Söderling (Ruotsi), Perttu Puska (Josba), Janne Hyvönen (SalBa), Tommi Rosendahl (AC HaKi), Tommi Aro (lopetti), Tom Strömsten (?), Tuure Ailio (LASB), Tapio Kinnunen (?), Joonatan Surakka (LASB) ja Eero Nuutinen (?).

Täksi kaudeksi joukkueeseen saapuivat Mikael Lax ja Mikko Sipilä (Sveitsi), Samuli Hulkkonen (NST), Miska Mäkinen (Indians), Perttu Järvinen (EräViikingit Akatemia), Aaro Koski (EräViikingit Akatemia), Henri Luoma (EräViikingit Akatemia), Mika Majalahti (EräViikingit Akatemia) sekä juniorisopimuksella Patrik Laitinen ja Oskari Savolainen.

– Tavoitteena oli saada pidettyä joukkue aika lailla samana kuin edellisellä kaudella, koska seurafuusion myötä muutoksia jo viime kaudella oli paljon. Emme tässä kuitenkaan onnistuneet, johon syitä on monia. Useampi pelaaja päätti lopettaa tai harkitsee lopettamista huipputasolla. Pelaajia vaihtoi asumaan eri paikkakunnille ja toki valmentajatilanteemme venyi liian pitkälle kesään.

– Olosuhteet huomioiden olen kuitenkin todella tyytyväinen joukkueeseemme. Saimme tavoitteemme mukaisesti raivattua tilaa nuorille pelaajille, joilla on mahdollisuus ottaa seuraavia askeleita urallaan ja samalla saimme pidettyä terävän kärjen ja sellaisen huippujoukkueen, jolla voi varmasti pelata myös mestaruudesta, kommentoi urheilujohtaja Joonas Naava seuran sivuilla.

EräViikinkien joukkue kaudelle 2017-2018:

Maalivahdit:
Markus Laakso, s. 1995
Santtu Strandberg, s. 1991

Puolustajat:
Ossi Jalonen, s. 1995
Marko Juselius, s. 1995
Perttu Järvinen (Erä Akatemia), s. 1998
Ilkka Koski, s. 1993
Mikael Lax (Floorball Thurgau, Sveitsi), s. 1988
Janne Salonen, s. 1989
Jukka Soini, s. 1993

Hyökkääjät:
Samuli Hulkkonen (NST), s. 1992
Tuomas Iiskola, s. 1992
Miko Kailiala, s. 1992
Lauri Kapanen, s. 1985
Aaro Koski (Erä Akatemia), s. 1995
Jani Kukkola, s. 1986
Roni Laasonen, s. 1994
Henri Luoma (Erä Akatemia), s. 1997
Mika Majalahti (Erä Akatemia), s. 1998
Mika Moilanen, s. 1986
Miska Mäkinen (Westend Indians), s. 1996
Mikko Sipilä (Chur, Sveitsi), s. 1983

Lisäksi juniorisopimuksella liigajoukkueen treeniringissä:
Patrik Laitinen (Erä Akatemia), s. 1997
Oskari Savolainen (Erä Akatemia), s. 1998

EräViikinkien uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.