Liigat

Video: EräViikingit nousi alun pimeydestä voittoon – Järviselle liigauran avausmaali

21.09.
2017
4 Kommenttia
3
Liigat

Perttu Järvinen (kesk.) iski liigauransa avausmaalin keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja EräViikingit mittasivat toisiaan keskiviikona ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa Turussa. EräViikingit nappasi lopulta voiton lukemin 7-3.

TPS johti ottelua toisessa erässä kahdesti, mutta vierasjoukkue paransi otteitaan loppua kohden. Vieraiden tehopelaaja oli jo kauden ensimmäisessä ottelussa onnistunut Mika Moilanen pistein 2+1. Perttu Järvinen iski uransa ensimmäisen liigamaalin ja tehtaili tehot 1+1. Järvisen kausi on saanut lentävän lähdön, sillä ensimmäisessä kahdessa ottelussa on syntynyt tehot 1+2.

TPS:n onnistuja oli Joonas Koskinen, joka vastasi joukkueensa kaikista maaleista. Ottelun erikoisuutena voi pitää sitä, että sähkökatkos viivästytti aloitusvihellystä. Ottelusta voit lukea lisää täältä.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen