Liigat

Superlauantailla vahvaa nostetta Oulussa – jo yli 1000 myytyä ennakkolippua

27.10.
2017
3 Kommenttia
7
Liigat

Oulun Superlauantain lipunmyynti on sujunut hyvin. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyseura OLS:n ja lentopalloseura ETTA:n Superlauantaiksi ristitty tapahtuma mitellään lauantaina 28.10. klo 14 eteenpäin. Ensimmäisessä ottelussa OLS kohtaa Tampereen Classicin ja toisessa pelissä ETTA mittaa Kokkolan Tiikereiden kunnon.

Tapahtuma järjestettiin viime vuonna ainoastaan lentopallotapahtumana ja tämän vuoden kahden eri lajin palloilutapahtuma on ennakkotietojen perusteella hyvissä kantimissa. Ottelut väännetään Oulun Energia Areenassa, jonka katsojakapasiteetti on 6614 ihmistä.

OLS:n toiminnanjohtaja Ville Oksa, miten Superlauntain lipunmyynti ja valmistelut ovat sujuneet?

– Kiitos kysymästä, ihan hyvin ovat sujuneet. Yli 1000 ennakkolippua on myyty tähän mennessä. Me ja meidän juniorit ovat olleet myymässä niitä. Lentopallon puolelta ETTA:n kautta on ollut myös muita paikallisia lentopallojunioreita myymässä lippuja. Siinä mielessä on mennyt hyvin, ja ennakkolippuja on myyty enemmän kuin viime vuoden vastaavaan tapahtumaan.

Mitkä ovat omat odotuksenne kävijämäärän suhteen?

– Viime vuonna lentopallotapahtumassa oli paikalla 2700 ihmistä, että kyllä me siitä lähdetään, että tämän vuoden katsojamäärä alkaa kolmosella. Se on meidän tavoite.

Mitä katsojien on syytä odottaa itse salibandyottelusta?

– Ollaan aika tasaisia otteluita väännetty viime vuosina Classicia vastaan. Luulen, että ihan parhaimmillamme voimme jopa voittaa, mutta silloin täytyy kyllä onnistua tosi hyvin. Ihmiset varmasti tulevat katsomaan sitäkin, että Classicilla on paljon taitoa joukkueessaan. Meillä täytyy olla asenne kunnossa, ja hyvä sekä tiivis viisikkopuolustus pelissä, että voidaan nitistää vastustaja. Luulisin, että katsojat näkevät vauhdikkaan pelin.

Ohjelma:
klo 14.00 OLS-Classic
klo 17.00 ETTA-Tiikerit

Lipputietoja ja muita lisätietoja näet OLS:n sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen