Ulkomaat

Kahdeksan peliä riitti – Ruotsin liigassa kauden ensimmäiset potkut

04.11.
2017
10 Kommenttia
0
Ulkomaat

Andreas Harnesk ei jatka kautta loppuun Linköpingin penkin takana. Kuva: Per Wiklund.

Andreas Harnesk nimettiin Linköpingin miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi tälle kaudelle. Nyt seura on ilmoittanut, että hänen sopimuksensa on purettu yhteisymmärryksessä.

Harnesk nimettiin viime kaudella naisten Superliigan vuoden valmentajaksi luotsattuaan IKSU:a. Harneskin piti olla uudistuvan Linköpingin veturi, mutta pesti jäi vain kahdeksan ottelun mittaiseksi.

– Totta kai olisin tykännyt jatkaa työtäni, koska mielestäni joukkueessa ja seurassa on upeita ihmisiä. Samalla on kuitenkin todettava, että olemme valahtaneet kestämättömään tilanteeseen, jossa meillä ei ole konsensusta ja yhteisymmärrystä töissä. Siksi uskon, että molempien osapuolien kannalta on parempi perua yhteistyö. Toivottavasti tämä alku antoi kipinää, joka voisi johtaa menestykseen. Toivon joukkueelle kaikkea hyvää jatkossa, Harnesk kommentoi.

Kahdeksasta ottelustaan Linköping voitti neljä. Linköpingin manageri Johan Fredriksson kommentoi asiaa seuraavasti:

– Andreas on erittäin pätevä valmentaja, joka tuli seuraan hyvällä tavalla kehittäen joukkuetta ja yksilöitä positiiviseen suuntaan. Valitettavasti emme kuitenkaan ole saaneet yhteistyöltä sitä, mitä olemme halunneet. Päätös lähteä eri suuntiin on tehty yhdessä Andreasin kanssa.

Linköpingin penkin taakse palaa Johan Abstrant.

– Kyllä, Johan Abstrant vetää kauden loppuun, Fredriksson kommentoi.

Suomalaishyökkääjä Johannes Jokinen siirtyi täksi kaudeksi Linköpingiin.

Linkki:
ibnytt.se:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila