Divarit

NST höykytti sarjajumboa, SB-Prolle viides voitto putkeen – katso torstain salibandytulokset

09.11.
2017
Divarit

NST juhli voittoa Tiikereistä. Arkistokuva: Markku Taurama.

Torstaina pelattiin kaksi salibandyn pääsarjaottelua, yksi naisten Salibandyliigassa ja yksi miesten Divarissa. Päivän voitot merkattiin SB-Prolle ja NST:lle.

Miesten Divarissa NST kapusi kuudenneksi sarjataulukossa voittamalla sarjajumbo Tikkurilan Tiikerit lukemin 7-2. Voitto oli lappeenrantalaisille toinen peräkkäinen ja kauden neljäs. Tiikerit ovat voittaneet nyt seitsemästä ottelustaan vain yhden.

NST:n tehokkain oli tehoin 2+1 Petteri Puustinen. Ere Laitimo iski kotijoukkueelle kaksi osumaa. Tiikereiden molemmissa maaleissa oli mukana pistein 1+1 Tomi Palin.

Naisten Salibandyliigassa SB-Pro oli Turun Palloseuraa etevämpi lukemin 5-3. Ottelu pelattiin Turun Leaf-Areenalla.

Tasaisessa ottelussa Pro punnersi edelle vasta toisessa erässä, mutta ei luopunut johdostaan enää kolmannessa. Vieraiden tehokkaimmat olivat kahdesti osunut Heidi Lirkki ja kaksi maalia syöttänyt Marjut Kinnunen. TPS:n pistenikkarina toimi Milla Nordlund.

Voitto oli SB-Prolle viides perättäinen ja joukkue majailee sarjataulukon toisena. TPS:lle tappio oli puolestaan toinen putkeen ja joukkue on kymmenen joukkueen sarjassa seitsemäntenä.

Miesten Divari:

18:30 NST-Tiikerit 7-2 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
18:30 TPS-SB Pro 3-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila