Salibandyliiton pitkäaikainen erotuomaripäällikkö jättäytyy pois tehtävästään

Jukka Parviainen jää pois erotuomaripäällikön tehtävästä. Arkistokuva: Mika Hilska

Jukka Parviainen jää pois erotuomaripäällikön tehtävästä. Arkistokuva: Mika Hilska

Erotuomaripäällikkö Jukka Parviainen jää pois Salibandyliiton palveluksesta yhteisellä sopimuksella. Hänen viimeinen työpäivänsä on tiistaina 23.1.2018.

– Salibandyliitto kiittää Jukkaa hänen pitkäaikaisesta panoksestaan salibandyn parissa ja erotuomaritoiminnan kehittämisessä. Toivotamme Jukalle kaikkea hyvää jatkoon, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen toteaa.

– Salibandy ja sen kasvu on aikamoinen tarina. Itse olen ollut siinä aitiopaikalla liiton työntekijänä yli kahden vuosikymmenen ajan. Nyt kohdallani on aika kiittää koko salibandy-yhteisöä siitä, että olen saanut tämän kokea. Toivotan kaikille salibandyihmisille ja varsinkin erotuomaritoiminnassa mukana oleville menestyksekästä jatkoa hienon lajimme parissa, Jukka Parviainen kommentoi.

Salibandyliitto käynnistää uuden erotuomaripäällikön rekrytoinnin hetimiten.

Teksti: Salibandyliitto

4 comments

  1. ISO kiitos myös Jukalle hienosta ja pitkäaikaisesta työstä salibandyn hyväksi. Ottamatta mitään kantaa yksittäisiin tapauksiin sekä sattumiin, peräänkuulutan edelleenkin yhä suurempaa arvostusta ja kunnioitusta erotuomaritoimintaa kohtaan tässäkin lajissa; ilman erotuomareita kun ei tämäkään hieno nouseva laji kehity koskaan sille kuuluvalle tasolle.

  2. Joku voisi kertoa mikä tähän on syynä? Haiskahtaa kovasti ulostamiselta tälläinen ”yhteinen päätös”.