Divarit

Entinen nuorten maajoukkueveskari siirtyy FBC Turkuun – ”Maalivahti tarvitsee peliaikaa kehittyäkseen”

29.04.
2018
Divarit

Santtu Ylänen siirtyy peliajan perässä Divarissa pelaavaan FBC Turkuun. Kuva: FBC Turku

Miesten Divarissa pelaava FBC Turku kertoi torstaina kiinnittäneensä ensi kauden miehistöönsä maalivahti Santtu Yläsen. 21-vuotias veräjänvartija siirtyy seuraan lainasopimuksella Turun Palloseurasta.

Juniorivuosinaan lahjakkaana pidetty Ylänen ei päässyt tekemään lopullista läpimurtoaan TPS:ssä pelatessaan. Liigajoukkueen torjuntavastuun kantoi jämäkästi Pyry Luukkonen, joten Ylänen teki päätöksen lähteä hakemaan peliaikaa Divarista.

– Beeceessä on hyvä boosti nyt päällä ja on hieno liittyä mukaan ryhmään. Tottakai sitä maalivahti tarvitsee peliaikaa kehittyääkseen ja se oli iso syy siirtoon, mutta ei se nytkään tule itsestään selvyytenä. Vaatii alle paljon päävalmentajamme toitottamaa laadukasta arkitekemistä, kun kassariosasto tuntuu olevan täällä jo valmiiksi hyvässä kunnossa, Ylänen kertoi FBC Turun tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella Ylänen pääsi tolppien väliin vain kolmessa liigaottelussa. Aikoinaan hänet nähtiin edustamassa myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta.

Samassa tiedotteessa FBC Turku myös ilmoitti, että useamman kauden seurassa pelannut maalivahti Christian del Castillo joutui lopettamaan peliuransa loukkaantumisten vuoksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen