Divarit

Rangers kellisti Pelicansin Divari-karsinnoissa – nämä joukkueet pelaavat noususta

01.04.
2018
Divarit

Kirkkonummi Rangers juhli pääsyä Divari-karsintojen viimeiselle kierrokselle. Arkistokuva: Kuvakaappaus Tor-Rangers -maalikoosteesta.

Miesten Divari-karsintojen avauskierros saatiin päätökseen tänään, kun Rangers voitti Pelicansin maalein 7-3. Rangers eteni karsintojen päätöskierrokselle näin voitoin 2-0.

Ottelun avauserässä kumpikin joukkue osui kertaalleen ja maalivahtien torjunnat olivat tasan 8-8, eli tilastojen valossa peli oli hyvinkin tasaista. Toisen erän alussa Tuomas Harmaala vei Pelicansin 2-1 -johtoon, mutta erän puolivälin jälkeen Rangers iski kolmesti. Ensin Samuli Alaluusua toi Kirkkonummen ylpeyden tasoihin ja sen jälkeen Antti-Jaakko Alanko ja Sebastian Fager-Pintilä veivät joukkueen kahden maalin johtoon ennen toista erätaukoa.

Kolmannen erän alussa ajassa 43:32 Teppo Salo vei Rangersin kolmen maalin johtoon ja Alaluusuan illan toinen kolme minuuttia myöhemmin lisäsi eroa jälleen. Julius Salokangas kavensi vielä pelin 52. minuutilla, mutta lähemmäs Pelicans ei enää päässyt. Ottelun lopussa Saku Välimäki viimeisteli loppulukemat illan toisella maalillaan.

Ottelun tehokkaimmat olivat Rangersin Alaluusua ja Välimäki molemmat tehoin 2+1, sekä kolme maalia syöttänyt Atte Silvennoinen.

Näin ollen Rangers eteni Divari-karsintojen päätöskierrokselle, jossa se pelaa AC HaKia vastaan. Toisessa parissa kohtaavat Merikoski SBT ja Pirkkalan Pirkat. Otteluparien voittajat nousevat Divariin kaudella 2018-19.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila