Liigat

Tärkeä sopimus – maajoukkueessa debytoinut puolustaja jatkaa SPV:n riveissä

01.04.
2018
Liigat

Matias Veikkola jatkaa lakeuksilla. Kuva: Juha Käenmäki

SPV tiedotti perjantaina, että puolustaja Matias Veikkola, 22, jatkaa joukkueen sotisovassa myös kaudella 2018-2019.

OLS:ssa liigataipaleensa aloittanut Veikkola on ollut SPV:n kantavia voimia viimeiset kaksi kautta. Menneellä kaudella Veikkola jakoi runkosarjassa puolustajien pistepörssin kärkisijan yhdessä Iiro Lankisen kanssa. Veikkola maalasi 15 kertaa ja tarjoili 21 maalisyöttöä. Veikkola oli Pääkallo.fi:n tietojen mukaan haluttua tavaraa siirtomarkkinoilla.

Marraskuussa puolustaja pelasi myös ensimmäiset maaottelunsa Suomen paidassa. Sittemmin kertyneet kahdeksan maaottelua ovat tuottaneet tehopisteet 3+7. Veikkola on pelannut viisi kautta miesten Salibandyliigassa ja otteluita on kertynyt 117 (44+54=98). Viime keväänä Veikkola saavutti pronssia SPV:n paidassa.

SPV:n kausi päättyi tiistaiseen puolivälierätappioon Nokian KrP:ta vastaan. KrP vei koko ottelusarjan voiton lukemin 4-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen