Liigat

Video: Ottelu jossa kaikki onnistui – maalitykki osui kuudesti 6-5 -jatkoaikavoitossa

16.04.
2018
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandyn Champions Cupia edeltänyt EFC eli EuroFloorball Cup ratkesi vuonna 2009 suomalaisjoukkueiden välienselvittelyyn, kun SSV ja Tapanilan Erä kohtasivat finaalissa.

Yksi pelaaja oli ottelussa ylitse muiden, sillä hyökkääjä Santtu Manner iski pelissä peräti kuusi maalia, kun SSV voitti kamppailun jatkoajalla lukemin 6-5. Manner kertoo oheisella videolla tuntemuksistaan ottelussa ja sen jälkeen.

Vuoden 2009 EFC:n erikoisuutena oli toki se, että yksikään ruotsalaisjoukkue ei osallistunut turnaukseen. Mannerin haastattelu kuuluu Salibandyliiton videosarjaan, jossa käydään läpi salibandytarinoita. Aiemmin julkaisimme Jarno Ihmeen kertomuksen vuoden 2016 MM-kullasta.

My Kippilän tarina:

Mikko Kohosen tarina:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen