Liigat

SSRA:n riveihin toinenkin latvialaislupaus – kausikorttihaaste käynnissä

02.08.
2018
Liigat

Elizabete Pavlovska pelaa ensi kaudella Oulussa. Kuva: IFF

Uutisoimme pari viikkoa sitten oululaisen SSRA:n uudesta latvialaishankinnasta Anna Ankudinovasta. Joukkueen vahvuuteen liittyy myös puolustaja Elizabete Pavlovska latvialaisseura Rubenesta.

18-vuotias puolustaja edusti Latviaa keväällä tyttöjen MM-kisoissa. Viime joulukuussa Pavlovska esiintyi myös Latvian naisten maajoukkueessa Slovakian MM-kisoissa. Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet kesän SSRA:n harjoitusohjelman mukaisesti ja liittyvät joukkueen vahvuuteen 7.8.

Pavlovskan viime kauden tehopisteitä pääset ihailemaan tästä ja vasta 16-vuotiaan Ankudinovan täältä. Toiseksi mainitusta taiturista löytyy myös puolen tunnin dokumentti, jossa pelurin taitotaso tulee esille.

SSRA ilmoitti tällä viikolla Facebook-sivuillaan, että se käynnistää kausikorttihaasteen, kuten moni muukin suomalainen salibandyjoukkue on tehnyt viime kauden jälkeen. Tavoitteena on myydä yhteensä 600 kausikorttia aikavälillä 1.8.-9.9. Kampanjan erikoisuutena voidaan pitää sitä, että kausikorttilaisten kesken arvotaan jokaisessa kotipelissä taulutelevisio, jos tavoitemäärä toteutuu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen