Maajoukkueet

KalloCast: Miesten salibandymaajoukkue suurennuslasin alla: ”Nykky on kuin teflonia”

18.10.
2018
Maajoukkueet

Maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky (vas.) on yksi KalloCastin puheenaiheista. Kuva: Mika Hilska

Pääkallo.fi palaa vuosien tauon jälkeen podcastien pariin. Aiheena on miesten maajoukkue, joka pelaa viikonloppuna neljän maan EFT-turnauksessa Ruotsin Uppsalassa 19.-21.10.

Isäntänä toimii Pääkallo.fi:n päätoimittaja Joel Siltanen ja asiantuntevana kommentaattorina Toni ”Ylijohtava” Lötjönen. Podcast on osaltaan samaa sarjaa kuin sivustolla julkaistut tekstimuotoiset Ylijohtavan hornankattila-artikkelit.

Keskusteluissa käydään läpi miesten maajoukkueen kokoonpanoa EFT-turnauksessa ja MM-kisoissa. Mika Kohosen asemaa maajoukkueessa puidaan erillisenä osiona. Myös Petteri Nykky saa osansa, ja maajoukkuevalmennuksen toimintaa pohditaan maajoukkueen tulosten ja toimintatapojen kautta. Suomi kohtaa EFT-turnauksessa Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin, ja näitä maita arvioidaan peilaten tulosten sekä esitysten mukaan suhteessa Suomeen ja Prahan kisoihin.

Lötjönen valitsee lähetyksessä oman MM-joukkueensa ja samalla pähkäillään mahdollisia tulevaisuuden nimiä miesten maajoukkueeseen. Lopuksi molemmat arvaavat vielä miten Suomelle käy 1.-9.12. pelattavassa MM-turnauksessa.

KalloCastin Soundcloud-tiliä voit seurata täältä

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen