Kuva: Kuvakaappaus videosta

LASB ja Jyväskylän Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Lahdessa. Happee haki vieraskentältä 6-5-voiton.

Happee iski neljä osumaa ensimmäisessä erässä ja LASB ei yhtäkään. Toisen erän maaleista vastasi LASB, kotijoukkueen osuessa kahdesti. Happee johti jo 5-2 ja 6-3, mutta LASB kiri vielä maalin päähän.

Happeen tehopelaajia olivat Peter Kotilainen (1+2), Paul Kotilainen (2+0) sekä Mikko Immonen (1+1). Peter Kotilainen (5+8) ja Paul Kotilainen (7+3) ovat olleet myös joukkueensa selkeästi tehokkaimpia pelaajia alkukaudesta. LASBin Perttu Koljonen onnistui tehoin 1+1.

Happee on korjannut 10 pistettä ensimmäisestä viidestä pelistä ja on liigan kolmantena. LASB on napannut vain yhden voiton tällä kaudella ja on sarjataulukon toiseksi viimeisenä.