Kooste: KrP-kippari ratkaisi voiton kylmänviileällä veivillä rankkarikisassa

Matti Koskela ei antanut Rasmus Hasulle mahdollisuuksia. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nokian KrP haki vierasvoiton Seinäjoen Urheilutalolta, kun se kaatoi SPV:n lukemin 9-8 rankkarikilvan jälkeen.

”Näädät” olivat kotijoukkuetta parempia avauserässä lukemin 5-2 ja johtivat parhaimmillaan peliä jo neljällä osumalla. SPV nousi kuitenkin tasoihin kolmannen erän alkupuolella. Nokia meni vielä johtoon kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta Jyrki Holopaisen piiska puhui vielä kuudella viittä vastaan ja varsinainen peliaika päättyi 8-8.

Ratkaisua haettiin lopulta rankkareilta saakka ja niissä voittomaaliksi jääneen osuman iski Nokian Matti Koskela. Koskela veivasi näyttävästi pallon ohi SPV-vahti Rasmus Hasun. Rankkari näkyy videolla viimeisenä.

SPV:n ja koko ottelun tehokkain oli neljä maalia syöttänyt Sami Koski. Petri Hakonen teki hattutempun. Vieraiden puolelta Henri Johansson nakutteli tehot 1+2 ja Joonatan Kovanen jakoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.