OLS yllätti EräViikingit kotikentällään – katso lauantain miesten liigatulokset

Tatu Kiipeli (kelt.) oli iskussa ErViä vastaan. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Oulussa EräViikingit nappasi tärkeät kolme pistettä EräViikingeiltä maalein 4-3.

Ottelun avauserässä nähtiin ainoastaan yksi maali. Sen teki Lauri Tiira ajassa 14:44. ErVi tasoitti ajassa 24:09, mutta OLS osui toisessa erässä sen jälkeen kahdesti. Tatu Kiipeli viimeisteli tyylikkäästi etuyläkulmaan ylivoimalla ajassa 31:13. Sama mies oli asialla kolme ja puoli minuuttia myöhemmin, kun Eetu Ijäs löysi hänet keskisektorista vapaana.

ErVi tuli maalin päähän, kun reipas neljä minuuttia oli kolmatta erää pelattu. Mikael Laxin tiukka kantti laidalta painui loisto-ottelun pelanneen Ville Mestarin varusteiden kautta sisään. Mika Moilanen tasoitti puolestaan ilmasta maalin kulmalta vajaa neljä minuuttia myöhemmin.

OLS:n kuitti oli kuitenkin nopea. Mika Hirsikorpi ohjasi maalin edustalta Tuukka Kiviojan syötön kauniisti maalin kattoon vain 15 sekuntia ErVin tasoituksesta.

Lopussa ErVi painoi kovasti päälle, mutta OLS Mestarin johdolla kesti myllerryksen. Kaikkiaan Mestari nappasi ottelussa 29 torjuntaa. Tilastojen valossa OLS:n paras oli kahdesti osunut Tatu Kiipeli. ErVin tehokkain oli pistein 1+1 onnistunut Mikael Lax. Voitolla OLS nousi 18 pisteeseen, kolmen pisteen päähän LASB:sta, jonka joukkue kohtaa sunnuntaina.

Muissa päivän otteluissa voittoihin ylsivät SPV, Karhut, Indians ja Happee.