Divarit

Jokereissa organisaatiomuutos – seuran perustajat siirtyivät syrjään

11.02.
2019
Divarit

Joni Toivola (vasemmalla) ei ole enää Jokereiden toiminnanjohtaja. Kuva: Iiro Karesniemi.

Jokerit SB on tehnyt muutoksia seuran organisaatioon. Seuran tiedotteen mukaan perustajina toimineet Joni Toivola ja Mikael Toivonen ovat siirtyneet taustalle tehtävistään helmikuun alusta lähtien.

Toiminnanjohtajan ja urheilujohtajan nimikkeet jäävät pois Toivolan sekä Toivosen rooleista, mutta kumpikin jatkaa valmentajan rooleissaan naisjoukkueissa. Seura tulee palkkaamaan uusia tekijöitä muun muassa seuratyöntekijän ja juniorikoordinaattorin rooleihin.

Seuran organisaatiomuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Joni Toivola valittiin Suomen Uimaliiton uudeksi koulutuksen asiantuntijaksi. Myös Mikael Toivosen kasvanut vastuu liike-elämässä on vaikuttanut päätökseen.

– Tunnelmat ovat erittäin hyvät tällä hetkellä ja päätös oli helppo tehdä. Olen tehnyt viikon töitä Uimaliitossa ja uusi haaste lajiliitossa on juuri se mitä olen toivonut työelämältä. Minut on otettu uudessa työpaikassa mahtavasti vastaan, ja olen siitä todella fiiliksissä, Toivola sanoo seuran tiedotteessa.

– Yli viisitoista vuotta olen tehnyt töitä salibandyn parissa, mutta nyt on aika keskittyä uuteen päätyöhön ja antaa aikaa perheelle. Toivosella on täysin samat ajatukset, sillä hänen aikaansa ja panostaan tarvitaan nyt paljon enemmän toisaalla, Toivola jatkaa.

Seura ja Toivola itse pitävät organisaatiomuutosta kehityksen kannatla positiivisena asiana.

– Organisaatiomuutos tulee vaikuttamaan myönteisesti ja haluamme uusia vastuunkantajia ottamaan roolia. Hakuprosessista tiedotetaan lisää lähiaikoina.

– Haluamme ehdottomasti kiittää koko seuraa ja salibandy-yhteisöä tuesta mitä olemme saaneet. Tämä on ollut hieno matka, mutta nyt se jatkuu eri roolissa, Toivola ja Toivonen pohtivat yhdessä tuumin yhdessä tuumin.

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila