M-Team voitti päätöserän 5-0 ja kaatoi FBC Turun 7-2 – katso lauantain tulokset miesten Divarista

M-Team nappasi tärkeän pistepotin kotikentällään. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team ja FBC Turku kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Helsingissä. Kotijoukkue vei kolme pistettä voittamalla pelin maalein 7-2.

Kolmanteen erään mentäessä tilanne oli sopuisasti 2-2. M-Team iski ensin kolmannen erän ensimmäisellä kympillä alivoimaosuman, ja vielä neljä maalia päälle viimeisellä kympillä.

Pisteiden valossa kotijoukkueelta kunnostautuivat Aake Eronen (2+1), Julius Jousi (2+0) ja Sampo Laukkala (1+1).

Voitto nosti M-Teamin sarjataulukon seitsemänneksi, mutta sijoitus voi muuttua tasaisessa sarjassa lauantain muiden tulosten myötä. FBC Turku putosi tappion myötä sarjakolmoseksi.