SB Paapat ja Happee Steamers Suomen Cupin aluefinaalien voittoihin

SB Paapat voitti pohjoisen alueen Suomen Cupin. Kuva: Ari Honkonen

Vaasalainen SB Paapat ja Kokkolan Nibacos kohtasivat lauantaina pohjoisen alueen Suomen Cupin finaalissa Vaasassa. Vaasalaisryhmä otti alueen valtikan haltuun voittamalla pelin maalein 8-6.

Ottelu oli tilanteessa 5-5 kolmannessa erässä, kun Paapat iski alle viiteen minuuttiin kolme maalia ja ratkaisi ottelun. Voittomaaliksi jääneen osuman iski kokenut Mikael Furu. Paappojen tehopelaaja oli kolmesti maalannut Kari-Matti Viinamäki. Jani Koski pysäytti kotijoukkueen maalilla 27 kutia.

Happee Steamers ja Fosu mittelivät lauantaina Palokassa läntisen alueen Suomen Cupin finaalivoitosta. Steamers rökitti forssalaiset maalein 15-9. Kotijoukkueen tehopelaajia olivat Mikael Määttä (4+1), Jussi Toivonen (3+2) ja Jarno Hirvonen (1+4). FoSun puolelta Joe Koppanen onnistui tehopistein 1+3. Happee Steamers ja SB Paapat saivat kultaisten palkintojen lisäksi 1000 euron rahpalkinnot voitoistaan.