EräViikingit julkaisi sopimustilanteensa – neljä vahvistusta Lahden Pelicansista

Kuva: ErVi.

EräViikinkien naisten edustusjoukkueen sopimustilanne on erinomainen. Kuva: EräViikingit/Sara Oinas.

EräViikinkien naisten edustusjoukkueen sopimustilanne ensi kauden osalta julkistettiin Youtube-lähetyksessä perjantaina 12.4.

Uusia pelaajia julkistettiin viisi. Maalivahti Juulia Kataja, puolustajat Jenny Kettunen ja Cira Virta sekä hyökkääjät Iina Latvala ja Sofia Mittentag ovat kaikki solmineet 1+1 -vuotiset pelaajasopimukset EräViikinkeihin.

Kataja, Kettunen ja Mittentag siirtyvät seuraan Pelicansista. Latvala pelasi niin ikään Pelicansissa viime kaudella, mutta on sitä aiemmin edustanut ErViä. Virta puolestaan on nuori, vasta 15-vuotias lupaus, joka pelasi A-tyttöjen SM-sarjaa kuluneella kaudella SB-Pron ja LoSBin yhdistelmäjoukkueessa.

Jatkosopimuksia julkistettiin puolestaan yhdeksän. Maalivahtiosastolla jatkaa seuran oma kasvatti Milla Jaatinen, puolustuksessa puolestaan Laura Hämeen-Anttila, Anni Räisänen sekä Sara Suur-Hamari. Hyökkääjistä jatkavat Aino Tuokkola, Lotta Varakas, Amanda Nyberg, Hanna Pukero ja Elina Niemi.

Valmennusosaston jatkosopimukset julkistettiin jo aikaisemmin. Päävalmentajana jatkaa Markus Huhtimo, valmennuksessa on lisäksi mukana Timo Suonpää, Marko Vaittinen, Pi Liljelund, Tony Bäcksbacka sekä Jouni Hämäläinen.

Lehdistötilaisuudessa olivat paikalla seuran urheilujohtaja Joonas Naava, naisten päävalmentaja Markus Huhtimo sekä uusista sopimuspelaajista maalivahti Juulia Kataja sekä hyökkääjät Iina Latvala ja Sofia Mittentag.

Nyt julkistetussa pelaajalistassa on yhteensä 24 nimeä, mutta tulossa on myös lisää sopimuksia. jonka lisäksi myöhemmin julkistetaan vielä muutamia sopimuksia.

Sopimustilanne 12.4.2019

Kuva: ErVi.

EräViikinkien lehdistötilaisuus:

EräViikinkien uutinen aiheesta