Maajoukkueet

Miesten maajoukkueleiriltä useampi poisjäänti – ei uusia valintoja tilalle

20.05.
2019
Maajoukkueet

Kuva viime kesän maajoukkueleiriltä. Kuva: Mika Hilska

Miesten salibandymaajoukkue sekä U23-maajoukkue leireilevät tällä viikolla tiistaista lauantaihin Eerikkilän urheiluopistolla. Naisten maajoukkue leireilee samassa paikassa keskiviikosta sunnuntaihin.

Miesten maajoukkueen suhteen poissaolijoiden lista on pitkä, sillä Sami Johansson, Miko Kailiala, Lauri Kapanen, Janne Lamminen, Casper Pfitzner, Joonas Pylsy ja Tatu Väänänen ovat poissa erinäisistä syistä. Korvaajia ei kuitenkaan nimitetä poissaolijoiden tilalle.

– Emme valitse tässä vaiheessa ketään poisjääneiden tilalle, koska U23-joukkue leireilee Eerikkilässä samaan aikaan. Meille tarjoutuu hyvä tilaisuus kokeilla joitain näistä nuorista pelaajista myös miesten maajoukkueen mukana, päävalmentaja Petteri Nykky perusteli Salibandyliiton sivuilla.

Naisten maajoukkueleiriltä jää pois Ellinoora Huotari, jonka tilalle on kutsuttu Classicin Annu Selinummi.

Lue lisää salibandy.fi-sivustolta

Miesten maajoukkue
Naisten maajoukkue
U23-maajoukkue

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen