Ulkomaat

Czech Openin eliittisarjojen voitot ruotsalaisjoukkueille

15.08.
2019
Ulkomaat

Pixbo pääsi juhlimaan Czech Openin naisten sarjan voittoa. Kuva: www.czechopen.cz

Kovatasoinen salibandyturnaus Czech Open miteltiin viime viikonloppuna Prahassa.

Naisten eliittisarjan voittajaksi ylsi ruotsalainen Pixbo, joka kaatoi finaalissa sveitsiläisen Kloten Dietlikon Jetsin maalein 6-4. Ruotsalaisten pistenikkarina kunnostautui Eliska Krupnova pistein 3+2. Suomalaispelaajista Laura Manninen sekä Mia Karjalainen pääsivät juhlimaan turnauksen voittoa.

Miesten finaalissa viime vuoden mestari Falun uusi temppunsa kaatamalla sveitsiläisen Wiler-Ersigenin rankkarikisassa. Falun johti peliä kolmannessa erässä kahdella maalilla, mutta Wiler kiri tasoihin neljä minuuttia ennen loppua. Rankkarikisan ratkaisuosuman iski Emil Lundmark.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen