Liigat

Nuori latvialaishyökkääjä ja tuttu Lavonen LASBin vahvuuteen

02.08.
2019
Liigat

Jānis Ragovskis edustaa ensi kaudella LASBia. Kuva: LASB

Elmo Lavonen sekä latvialainen Jānis Ragovskis edustavat ensi kaudella miesten Salibandyliigan LASBia.

Lavonen, 20, pelasi viime kaudella Loviisan Torissa miesten Divaria. Hänelle kertyi viime kaudella Divarin runkosarjassa 25 ottelua ja tehopisteet 18+6. Aiempina kausina hän on pelannut kaksi kautta Salibandyliigaa LASBissa pistein 6+2 (34 ottelua).

Vuonna 2000 syntynyt Ragovskis on maassaan lahjakkuus. Hän on edustanut Latviaa kaksissa U19-poikien MM-kisoissa ja maaotteluita on kertynyt myös miesten tasolta.

– Jānis oli Lahdessa viikon verran treenaamassa kesäkuun puolivälissä ja teki hyvän vaikutuksen taidoillaan. Hän on pallollisena todella itsevarma sekä pelaa erittain rohkeasti ja luovasti myös paineen alla. Lähtökohtaisesti Jānis pelaa puolustajana mutta tarvittaessa myös sentterin rooli onnistuu. Odotan hänen ottavan suuren roolin salibandyliigassa ensi kaudella, LASB-luotsi Ilja Pantzar kommentoi seuran sivuilla.

Latvialaisen taitoja voit ihailla täältä

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen