Liigat

Happeelle hyviä uutisia – Peter Kotilainen palaa kokoonpanoon tänään

03.01.
2020
Liigat

Peter Kotilainen palaa kaukaloon. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happeen tähtihyökkääjä Peter Kotilainen, 25, palaa Happeen kokoonpanoon perjantaina Turun Palloseuraa vastaan, kertoo Happee Instagram-tilillään. Happeen edustaja myös vahvisti tiedon sittemmin

Kotilainen loukkaantui lokakuun lopussa runkosarjan pelissä Classicia vastaan.

”Happeen hyökkääjätähti Kotilainen lähti kiertoon ja laukoi kohti Classicin maalia. Vetonsa jälkeen hän ajautui kohti kaukaloa ja törmäsi laitaan. Tilanteessa ei ollut kontaktia vastustajaan eikä vauhti ollut kova, ja Kotilainen näyttikin jatkavan peliä laidasta noustuaan normaalisti, kunnes parin askeleen jälkeen hän vajosi kentän pintaan pidellen vasenta jalkaansa.

Kipu oli silminnähden viiltävä, mutta Kotilainen ontui omin jaloin vaihtoon ja pelasi vielä ottelun lopussa, kun Happee haki kavennusta ilman maalivahtia kuudella viittä vastaan. Pelaajan liikkumisesta kyllä näki, että kaikki ei ole kohdallaan.

Peter Kotilainen kertoo, että hän luuli aluksi niin sanotusti nilkan pyörähtäneen. Ottelun aikana veressä oli vielä adrenaliinia siinä määrin, että hän pystyi olemaan mukana lopun 6 vs 5 -pelissä. Ottelun jälkeen selvisi kuitenkin, että jalka on lähdettävä kuvaamaan.”, kertoi Pääkallo.fin artikkeli tuolloin.

Kotilainen palaa kaukaloon odotettua aiemmin, sillä tuolloin arvio paluusta oli melko varovainen.

– Näillä näkymin pääsen takaisin pelille ehkä helmikuussa. Vielä tämän kauden aikana olisi kuitenkin tarkoitus päästä kaukaloon, runkosarjan lopussa ja pudotuspeleissä, Kotilainen itse sanoi.

Happeen kausi on ollut vaikea ja joukkue on kahdeksantena sarjassa. Kotilainen ehti iskeä ensimmäisen viiden pelin aikana tehopisteet 8+6. Korkean profiilin Happee-pelaajista myös Mika Kohonen loukkaantui tällä kaudella.

Ruutu + näyttää Happee-TPS-pelin klo 18.30 alkaen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

PETER IS BACK! 💥💥💥 #salibandy #happeefloorball #hirviteatteri #oxdog

Henkilön Happee Floorball 🏆Jyväskylä (@happeefloorball) jakama julkaisu

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen