Jokerit julkaisi oman kannanottonsa Campon tilanteeseen – ”Meidän puolesta asiassa ei ole minkäänlaisia epäselvyyksiä”

Kuva: Matti Hartikainen

Kuva: Matti Hartikainen

Kerroimme eilen vantaalaisen AC HaKin tilanteesta ja siitä, kuinka joukkue kokee vantaalaisen Campo Sportcenterin vuorotilanteen haastavaksi tulevalla kaudella, kun EräViikingit siirtyy hallin merkittäväksi asiakkaaksi. Helsinkiläinen Jokerit SB kuuluu myös hallin asiakkaisiin ja julkaisi omanlaisensa kannanoton tapaukseen.

AC HaKi eroaa EräViikingeistä ja Jokereista siinä mielessä, että seura on vantaalainen siinä missä kaksi muuta seuraa tulevat Helsingistä.

– Campon ratkaisu on varmasti herättänyt paljon huolta ja eripuraa hallia käyttävissä seuroissa, mutta toisaalta ymmärrän täysin huolen. Hallitilaa on harvemmissa lajeissa ikinä liikaa niihin parhaimpiin kellonaikoihin, joten tätä keskustelua tullaan käymään nyt ja aina.

– Pitää kuitenkin muistaa, että hallin pyörittäminen tulee olla kannattavaa tai sitten hallia ei enää ole ja siellä korjataan autoja tai jotain – näin simppeliä se on, Jokereiden voimahahmo Joni Toivola kommentoi seuran sivuilla.

Jokereiden tiedotteen pääpointtina oli korostaa sitä, että yhteistyö Campon kanssa on ollut toimivaa tähän asti.

– Tiedän että nämä EräViikingeille myydyt vuorot ovat taloudellisesti merkittävässä asemassa Campon kannattuvuuden kannalta. Me emme voi yksittäisenä seurana vetää siitä hernettä nenään, jos ostovoimaa löytyy lisää toisaalta ja halliyhtiö tekee taloudellisesti järkeviä ratkaisuja.

– Meidän puolesta asiassa ei ole minkäänlaisia epäselvyyksiä tai eripuraa.

– Olemme tehneet koko toimintahistoriamme ajan saumatonta yhteistyötä Campon kanssa ja se on toiminut hienosti. Tässä kyseisessä asiassa halli on tiedottanut meitä täydellisesti ja ensi kauden vuoroistakin ollaan keskusteltu positiivisessa hengessä, Toivola sanoitti tilanteen Jokereiden kannalta.

Jokereiden tiedote aiheesta