Viikon kysymys

Viikon kysymys: Mikä joukkue nappaa runkosarjan kakkospaikan?

22.02.
2020
Viikon kysymys

Pitääkö ErVi runkosarjan kakkospaikkansa? Kuva: Juhani Järvenpää

Kyselyn julkaisuhetkellä kakkossijassa on kiinni EräViikingit, jolla on kasassa 48 pistettä 24 pelin saldona. Kolmantena taulukossa on Nokian KrP, jolla on yhtä monta pistettä 23 pelissä. Neljäntenä on Oilers, jolla on myös 48 pistettä 23 ottelun pistesaaliina.

ErVi on kakkosena toistaiseksi siksi, että sillä on eniten kolmen pisteen voittoja, joka tekee eron ensimmäisenä tasapisteissä. Oilers on taasen KrP:n takana, koska joukkueella on nokialaisia heikompi maaliero.

Tämän kovan kolmikon jälkeen tulee vielä Indians (24 peliä, 45 pistettä), SPV (24 peliä, 44 pistettä) ja TPS (23 peliä, 43 pistettä), joilla kaikilla on toki laskennallisesti mahdollista nousta sarjakakkosiksi runkosarjassa.

Mikä joukkue näistä kuudesta valtaa kakkospaikan, kun 26 peliä on pelattu?

Otteluohjelman ja päivitetyn sarjataulukon näet täältä

Huom. Artikkelin tiedot sarjataulukosta ja pisteistä otettu perjantailta 21.2. 2020.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen