Teemu Kalinaisesta M-Teamin uusi päävalmentaja – seuralegenda liittyy valmennustiimiin

M-Team sijoittui Divarin runkosarjassa sijalle 8. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team sijoittui Divarin runkosarjassa sijalle 8. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarissa jatkava M-Team tiedotti valmentajavaihdoksesta. Kokenut Teemu Kalinainen korvaa valmentamisen toistaiseksi jättävän Sakari Tervon päävalmentajan paikalla. Edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyy myös seuralegenda Kim Karjalainen.

Aikanaan AC HaKia ja Tapanilan Erää Salibandyliigassa luotsannut Kalinainen saapuu Ruskeasuolle Tiikereiden A-junioreista. Helsinkiläisseura on Kalinaiselle ennestään tuttu, sillä hän toimi kaudella 2015-16 M-Teamin liigajoukkueen apuvalmentajana.

– On mukavaa palata tuttuun seuraan. M-Teamista on mukavia muistoja. On myös innostavaa palata huippusalibandyn pariin. Käydään töihin!, Kalinainen sanoo M-Teamin sivuilla julkaistussa uutisessa.

Kalinaisen apuvalmentajaksi nousee seuran valmennuspäällikkönä työskentelevä Kim Karjalainen. Seuran B-junioreissa päättyneellä kaudella valmentanut Karjalainen on pelannut M-Teamin paidassa yhteensä 240 liiga- ja divariottelua.

– Tämä on hieno askel eteenpäin omalla valmentajanurallani. Odotan todella innoissani uusia haasteita. Olen pelannut yhden kauden Teemun valmennuksessa ja oppinut hänen osaamistaan arvostamaan. Lisäksi tunnen joukkueen aika hyvin entuudestaan ja siitä tulee varmasti olemaan hyötyä tulevalla kaudella, Karjalainen toteaa.

Lähde: M-Teamin uutinen