Liigat

OLS:n uudet pelaajat tulevat Divarista ja kakkosesta – ”Taitoa ja reipasta urheiluhenkeä”

08.04.
2020
Liigat

Petri Niemelä ja Niko Holappa (taustalla) ovat jatkamassa OLS:ssa. Kuva: Ari Arola

Miesten Salibandyliigajoukkue OLS julkisti verkkosivuillaan ensi kaudelle 30 pelaajan ringin, joista kaksi on maalivahteja. Uudet nimet tulevat alemmilta sarjatasoilta.

Jo aiemmin Harri Naumasen valinnan päävalmentajakseen kertonut OLS julkisti verkkosivujensa uutisessa pelaajaringin, jota Naumanen lähtee viemään kohti tulevaa liigakautta.

Luistinseuran ulkopuolelta joukkueeseen liittyvät Divari-tasolta Mika Heiskanen ja Joona Alatorvinen Limingan Niittomiehistä sekä Otso Tornberg Josbasta.

Heiskanen on kerännyt kahdella edellisellä kaudella Divarissa Merikoski SBT:n ja LNM:n paidoissa yhteensä 81 tehopistettä 55 ottelussa.

Uutisen mukaan Tornbergin piti pelata OLS:ssa jo mennyt kausi, mutta opiskelujen vuoksi hän lähti Joensuuhun, jossa pelasi Josbassa lopulta vain viisi ottelua ja kokosi yhtä monta pistettä. Nyt kentän ulkopuoliset asiat ovat siinä mallissa, että OLS sai hänet.

Pohjois-Suomen kakkosdivarista OLS saa Jyystäjiä edustaneen Kosti Lehdon ja Rankoissa Ankoissa pelanneen Konsta Kiviojan, joka tulee tryoutille.

Viime kauden pelaajista OLS on neuvotellut maalivahti Hannu Koiviston ja Antti Niemisen kanssa, mutta jatkon sanelee se, miten he pystyvät harjoittelemaan loukkaantumisten jälkeen.

Ankat jatkaa farmina

OLS:lla ja SSRA:n 2. divisioonajoukkueella on farmisopimus myös tulevalla kaudella, ja OLS:n A-junioreilla ja SSRA:lla on yhteinen valmennustiimi.

OLS:lla on yhteys myös toiseen 2. divarin joukkueeseen, kun Naumasen valmennustiimiin mukaan tuleva Rami Lehtola toimii myös kakkoseen nousseen OFBC:n valmennuksessa.

– Rinki on laaja ja laadukas. Taitoa ja reipasta urheiluhenkeä riittää listan alusta loppuun. Harva peluri on kohdannut vielä täyttä potentiaaliaan, ja osalla voi olla edessä mahdollinen läpimurto aivan sinne sarjan huipulle. Täällä on tehty hyvää työtä jo pidemmän aikaa pelaajien kehittämisessä, päävalmentaja Naumanen kertoo OLS:n uutisessa.

Koko pelaajalista on luettavissa OLS:n sivuilla.

 

 

Iiro-Pekka Airola
Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola