Liigat

TPS julkaisi tulevan kauden päävalmentajan – Antti Hänninen ottaa vetovastuun

08.08.
2020
Liigat

Antti Hänninen (käsi pystyssä) toimii ensi kaudella TPS:n liiganaisten päävalmentajana. Kuva: salibandy.fi

Naisten FLA:han valmistautuva TPS julkaisi perjantaina tulevan kauden pääkäskijänsä. Vetovastuun ottaa Antti Hänninen, 35.

Hännisen valmennusryhmään kuuluvat myös Lauri Nivalinna sekä Hannu Rantanen. Fyysisenä valmentajana toimii ErVistä tuttu Jouni Hämäläinen. Videovalmentajana toimii Teemu Kovasiipi.

– Koronakevät ei varsinaisesti helpottanut valmennustiimin rakentamista, mutta onneksemme meillä on tässä seurassa ollut hienoja ja sitoutuneita ihmisiä iso läjä hommaa edistämässä. Monenlaisia mutkia oli matkassa, mutta saatiin mahtava tiimi kasaan ja uskon, että tämän porukan johdolla TPS:n naisten liigaryhmä ottaa niitä seuraavia steppejä joukkueena, valmennustiimin kasaamisesta vastannut Perttu Kytöhonka kommentoi.

Hänninen on toiminut viime kausina Divari-joukkueiden valmennusryhmissä. Viime kaudella hän kuului Kooveen valmennukseen ja sitä edeltävällä kaudella FBC Turun valmennustiimiin.

– Haluamme luoda selkeän pelillisen identiteetin, jossa yksilölle löytyy viisikosta aina tukea. Ollaan yhtenäisiä sekä hyökätessä, että puolustaessa eikä kukaan jää yksin 1v1-tilanteissa. Pelin tulee myös huokua tilanteen mukaan hieman erilaisia asenteita. Pallottomana tarvittaessa taistellaan, mutta laadukas pallollinen peli vaatii myös älykästä ja juonikasta yhteispeliä koko viisikolta. Nämä vaativat meiltä vielä paljon oppimista, mutta yhtenäisyys nostaa varmasti menestymisen todennäköisyyttä, Hänninen linjasi TPS:n sivuilla.

TPS:n ensi kauden joukkue julkaistaan tulevalla viikolla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen