Liigat

Tantere, Sågbom ja Korpela jatkavat ErVissä – kaksi pelaajaa poistuu, yhden sopimus purettiin yhteisymmärryksessä

19.04.
2021
Liigat

Susanna Korpela jatkaa ErVissä. Kuva: EräViikingit

EräViikinkien naisten F-liigajoukkue julkaisi viime viikolla kolme jatkosopimusta. Samalla joukkue tiedotti kahden pelaajan lähdöstä ja yhden pelaajan sopimuksen purkamisesta.

Puolustajat Tove Tantere, 17 (1+1-vuotinen sopimus), Susanna Korpela, 23 (1) ja Jessica Sågbom, 21 (1) jatkavat joukkueen vahvuudessa. Tantere pelasi viime kaudella ensimmäiset pelinsä liigassa. Nuorten maajoukkueeseen kuuluva pelaaja onnistui tehoin 0+2 11 ottelun aikana.

Korpelalla on 21 ottelun liigakokemus (3+3) ErVin lisäksi TPS:ta ja ÅIF:sta. Mennyt kausi päättyi syyskauden loukkaantumiseen. Sågbomilla on takanaan 63 liigapeliä (6+4) M-Teamissa ja EräViikingeissä. Hänen kautensa meni kokonaisuudessaan loukkaantumisesta toipumiseen.

– Fiilikset joukkueen ympärillä kauden jälkeen ovat olleet tosi positiivisia, kun loppukautemme oli niin nousujohteinen. Playoffeista jäi sopivasti hampaankoloon, minkä takia on kova hinku jo päästä aloittamaan kesän treenikausi. EräViikingit on ollut hyvä paikka pelata, täällä on käytännössä oltu koko ura ja koen, että täällä pystyn parhaiten kehittymään pelaajana, Tantere kommentoi seuran sivuilla.

EräViikingit uutisoi samalla, että puolustajat Cira Virta ja Anni Räisänen eivät edusta joukkuetta ensi kaudella. Laura Hämeen-Anttila sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Hämeen-Anttila kuntouttaa vammaa, ja hänelle haluttiin antaa täysi rauha vammasta toipumiseen ja kuntoutusoperaatioon.

ErVin uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen