Divarit

M-Team hankki kolme uutta pelaajaa – ”Takalinjoille saadaan liki 300 kg pihviä”

01.05.
2021
Divarit

Kuvassa vasemmalla Vesa Sivula, keskellä Niko Merikukka ja oikealla Teemu Karjalainen. Kuva: M-Team

Miesten Divarin kauteen valmistautuva M-Team julkaisi perjantaina kolme uutta pelaajasopimusta. Teemu Karjalainen, Vesa Sivula ja Niko Merikukka liittyvät joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Karjalainen liittyy joukkueeseen Suomisarjan Keravan Blackbirdsista. Kokemusta Divarista on kaikkiaan 73 ottelun verran (8+17) Blackbirdsista, HIFK:sta ja Loviisan Torista.

– Tiesin että Tiimillä kilpailukykyinen joukkue ja halu takaisin liigatasolle. Odotuksina on ansaita paikka pelaavassa kokoonpanossa ja sitä kautta tuoda omia vahvuuksia kentälle, Karjalainen sanoitti joukkueen tiedotteessa.

Puolustaja Vesa Sivula siirtyy joukkueeseen O2-Jyväskylästä. Sivulalla on kokemusta Divarista kaikkiaan 67 ottelun verran (9+9) keskisuomalaisjoukkueen riveissä. Myöskin puolustajana viihtyvä Niko Merikukka siirtyy joukkueeseen Divarin Kirkkonummi Rangersista, jossa takana on 31 ottelua Divarissa (1+0).

– Näiden uusien pelaajien myötä takalinjoille saadaan liki 300 kg pihviä, niin molemmille pakin paikoille kuin sentteriosastolle, päävalmentaja Teemu Kalinainen veisteli seuran tiedotteessa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen