Liigat

Tommi Ojala joutuu yllättäen jättämään Steelersin – ”Kyse on henkilökohtaisista terveyssyistä”

03.05.
2021
Liigat

Tommi Ojala joutuu jättämään Steelersin valmentamisen. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

F-liigapaikkansa liigakarsintojen kautta säilyttänyt Hämeenlinnan Steelers joutuu hankalan paikan eteen. Steelers tiedotti viikonloppuna, että päävalmentaja Tommi Ojala on joutunut jättämään joukkueen.

Syynä lähtöön ovat henkilökohtaiset terveydelliset syyt.

– Kyse on henkilökohtaisista terveyssyistä, enkä niitä tässä kohdassa koe tarpeelliseksi julkisesti avata, Ojala kommentoi seuran uutisessa ja jatkoi.

– Haluan erikseen korostaa sitä, että syyt eivät liity seuraan, jossa asiat ovat kehittyneet viime aikoina oikeaan suuntaan. Liigajoukkueen luotsaaminen oli hieno kokemus, josta olen kiitollinen Steelersille.

Ojala valmensi joukkuetta ensi kerran kaudella 2020-21. Aiempaa valmennuskokemusta on varsinkin kakkosdivarin RSS Panthersista.

Ojalan tilalla toimii toukokuun ajan kokenut pelaaja Sami Saarinen, jonka peliuran jatkosta tai ensi kauden seurasta ei ole kerrottu mitään varmaa. Saarinen toimii virassa toukokuun ollen siirtymäajan ratkaisu kunnes Steelers löytää ensi kaudella valmentajan.

– Valmentaminen on kiinnostanut minua vuosia ja siksi tässä on siis monen vuoden ajatteluprosessi taustalla. Mutta onhan tämä tilanne nyt hämmentävä tietenkin, koska kaikki tapahtui kymmenessä tunnissa, Saarinen kommentoi Steelersin uutisessa.

Hyökkääjä on pelannut Suomessa yli 300 Divari- ja liigapeliä Trackersissa, Steelersissä ja TPS:ssa. Kokemusta on myös Sveitsistä ja Ruotsista. Viime kauden Saarinen aloitti Sveitsin NLB:ssä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen