Liigat

Tiikerit on julkaissut kaksi sopimusta – Kolari ja Järnfors nähdään liigakentillä ensi kaudella

19.06.
2021
Liigat

Aki Kolari (vas.) edustaa ensi kaudella Tiikereitä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Tikkurilan Tiikereiden miesten F-liigajoukkue on julkaissut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Puolustaja Aki Kolari (s. 1995) pelaa joukkueessa ensi kaudella. Kolarilla on aiempaa liigakokemusta 28 ottelun verran Happeesta ja Welhoista (2+2). Divarissa Kolari on edustanut Welhojen lisäksi Loviisan Toria 84 ottelussa (22+17). Viimeisin pääsarjakausi oli loviisalaisten kanssa 2019-20.

– Erittäin innokkain mielin mukaan joukkueeseen. Seurasta on tullut todella hyvä vaikutelma ja on erittäin hienoa päästä joukkueen mukaan haastamaan itsensä liigakentille, pakki kommentoi seuran Instagram-tilillä.

Tiikerit kertoi myös aiemmin, että vuonna 2003 syntynyt puolustaja Valtteri Järnfors on nostettu junioreista edustusjoukkueeseen.

– Hienoa päästä liigamiesten mukaan ja vielä hienompaa siitä tekee päästä tekemään se kasvattajaseurassa. Tähän on tehty pitkään duunii ja se on ollut tavoite. Nyt siitä tuli totta, juuri 18-vuotispäiviään viettänyt puolustaja kommentoi Instagramissa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen