Liigat

Koovee julkaisi kovan värväyksen: pronssijoukkueen kapteeni vaihtaa Tampereelle

10.07.
2021
Liigat

Elli Kylmäluoman ura jatkuu Tampereella. Kuva: Ari Arola


Rankat Ankat pronssille viime keväänä johdattanut Elli Kylmäluoma siirtyy Kooveen riveihin. Tamperelaisseura tiedotti syyskuussa 20 vuotta täyttävän hyökkääjän sopimuksesta Instagram-tilillään.

Oululaisjoukkueen kapteenina viime kaudella toiminut Kylmäluoma summasi viime kaudella 24 runko- ja sijoitussarjan otteluun tehot 13+13=26. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa syntyi tehot 7+1=8. Kaiken kaikkiaan Kylmäluoman tililtä löytyy pudotuspelit mukaan lukien jo yli 100 liigapeliä.

Kylmäluoma on toiminut myös syksyn MM-kisoihin valmistautuvan U19-tyttöjen maajoukkueen kapteenina. Kookas hyökkääjä oli mukana myös tuoreimmassa naisten maajoukkueessa, joka kohtasi Tšekin kahteen otteeseen kesäkuussa.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira