F-liigan pelissä ikävä tilanne – Classic-puolustajan pää kolahti Tapiolan urheiluhallin seinään ja ottelu peruttiin tältä päivältä

F-liigan pelissä sattui ikävä tapaturma. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Runkosarjan Esport Oilers-Tampereen Classic keskeytyi ikävän tapaturman vuoksi toisessa erässä. Classic-puolustaja Krister Savosen pää osui Tapiolan Urheiluhallin betoniseinään keskialueella ja tilanteen jälkeen ottelu päätettiin perua ainakin tältä päivältä.

Tapauksen jälkeen paikalle kuulutettiin lääkäriä ja myös ambulanssi soitettiin paikalle. Savosen vamman vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Tilanteessa Savosta työnnettiin hiukan selän puolelta Oilers-pelaajan toimesta ja se vaikutti osin pelaajan kaatumiseen. Kentän lyhyet turva-alueet vaikuttivat myös osaltaan tilanteen syntymiseen.

Peli keskeytettiin tilanteessa 5-5 toisen erän toisella puoliskolla. F-liiga tiedottaa myöhemmin miten ottelun kanssa toimitaan.

Kyseessä oli viikon sisään jo toinen tapaus miesten liigassa, jossa liigaotteluun jouduttiin soittamaan ambulanssi paikan päälle. Sunnuntaisessa Karhut-EräViikingit-ottelussa vieraiden maalivahti Nemo Sipilä sai iskun päähänsä Karhut-hyökkääjän jalasta ja hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan.

Lisäys uutiseen klo 20.32.: Classic kertoi sosiaalisessa mediassa, että Savonen on tajuissaan ja pystyy puhumaan. Puolustaja vietiin kuitenkin sairaalaan jatkotutkimuksiin.