Viikon kysymys

Viikon kysymys: Seuraatko salibandya lähtökohtaisesti paikan päällä vai lähetyksien kautta?

31.10.
2021
Viikon kysymys

Bläk Boksissa on nähty hyviä yleisömääriä alkukaudesta. Kuva: Esa Takalo

Salibandya on mahdollista seurata nykyisin laaja-alaisesti kotisohvilta lähetysten muodossa. Tällä kaudella katsomoihinkin on jälleen päässyt koronapandemian pahimman vaiheen väistyttyä, mutta mitään suurempia yleisöryntäyksiä ei ole vielä nähty. Osin voi olla kyse myös yleisestä varovaisuudesta.

Kysymyksen tarkoituksena on udella, että seuraavatko laji-intoilijat (tai vähemmän intoilijat) lajia ensisijaisesti lähetysten välityksellä vai paikan päällä. On tietysti paikkakuntakohtaisia eroja sen suhteen, että minkätasoista salibandya on ylipäänsä mahdollista nähdä. Täten lienee hyvä myös perustella vastausta sanallisesti.

Seuraatko salibandya lähtökohtaisesti paikan päällä vai lähetyksien kautta?

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen