Maajoukkueet

Otto Lehkosuo korvaa Krister Savosen MM-joukkueessa – ”Osasin vähän odottaa puhelua”

02.12.
2021
Maajoukkueet

Otto Lehkosuo liittyy Suomen MM-joukkueeseen. Kuva: Anssi Koskinen

Otto Lehkosuo, 24, edustaa Suomea Helsingin MM-kotikisoissa 3.-11.12. 2021.

Lehkosuo kuului 10 varapelaajan joukkoon ja lähtee nyt uransa ensimmäisiin aikuisten kisoihin. Lehkosuo korvaa Krister Savosen joka joutuu jättämään kisat väliin aivotärähdyksen takia. Savosen poissaolosta kerrottiin keskiviikkona.

– Osasin vähän odottaa puhelua, kun tuli ilmoitus, että Savonen on out. Vähän jouduin miettimään, että miten päin pitäisi olla, kun päivä eteni. Ehdin jo miettiä etteikö sittenkään osunut mulle. Hieno fiilis oli, kun Nykky lopulta soitti.

– En tietenkään toivo toiselle pelaajalle epäonnea. Olin valmiudessa, tiesin tilanteen ja olin valmis ottamaan sen roolin mikä tarjotaan. Olin katsomassa 2010 kotikisoja, ja silloin en osannut edes ajatella, että tuolla voisin joskus olla. Viime vuosina on tullut ajatus, että se voisi olla mahdollista. Töitä on tehty kovasti ja täällä ollaan. Mieletön homma, Lehkosuo kommentoi liiton tiedotteessa.

Lehkosuo on pelannut urallaan 15 maaottelua tehoin 9+6. Westend Indiansin edustava pelaaja on seuran ensimmäinen MM-edustaja kautta aikain.

Miesten MM-kisat alkavat tämän viikon perjantaina. Suomi kohtaa kisa-avauksessa Tanskan klo 18.30. Avausviikonloppu on Suomelle muutenkin vilkas, sillä heti lauantaina vastaan asettuu Ruotsi ja sunnuntaina Latvia.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen