Kovanen ja Mattila ovat KrP:n pelaajia myös tulevalla kaudella – ”Siisti nähdä mitä tulevan pitää”

Jere Mattilan ura jatkuu KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Jere Mattilan ura jatkuu KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP kertoi alkuviikosta Jere Mattilan ja Joonatan Kovasen jatkosopimuksista. Mattilan sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja Kovasen sopimus ensi kauden.

KrP-kasvatti Mattila (s. 2000) on pelannut koko liigauransa Nokialla. Pelejä puolustajalle on kertynyt 179 (35+24) ja mitalikaappiin on kertynyt kaksi SM-pronssia.

– Upeat fiilikset jatkaa kasvattajaseurassa edelleen. Pelivuosien aikana Näädistä on löytynyt upeita ystäviä, ja taustajoukot ovat mahtavia. Innolla odotan jo tulevaa, ja uskon että jatkamalla laadukasta tekemistä voimme saavuttaa yhteiset tavoitteet, Mattila sanoitti KrP:n uutisessa.

Kovanen (s. 1999) on pelannut KrP:ssa liigaa neljä kautta. Sitä ennen hän pelasi Lappeenrannan NST:ssä kaksi kautta Divaria ja yhden ottelun liigaa. Liigassa sekä puolustajana että hyökkääjänä esiintynyt Kovanen on naulannut 131 ottelussa tehot 68+64=132. Kovasella on saavuttanut KrP:n kanssa pronssia viime kaudella.

– Siisti fiilis jatkaa pelaamista Näädissä ammattimaisessa ja vaativassa ympäristössä hyvien kavereiden kanssa. Tuntuu, että jokaisella on sama päämäärä, jota kohti paiskotaan hommia päivästä toiseen. Ens kauden joukkueeseen tulossa mielenkiintosia uudistuksia pelaajien ja valmennuksen osalta, joten siisti nähdä mitä tulevan pitää. Nähdään Raholassa, Kovanen kommentoi uutisessa.