TPS:lta julkilausuma koskien Classic-leirin syytöksiä – ”Pudotuspelit herättävät monenlaisia tunteita”

TPS julkaisi tiistaina lyhyen lausunnon koskien Classic-leirin syytöksiä. Kuva: Anssi Koskinen

TPS julkaisi tiistaina lyhyen lausunnon koskien Classic-leirin syytöksiä. Kuva: Anssi Koskinen

Classic-TPS-välieräsarjan sunnuntaisen neljännen pelin ottelua edeltäneet Classic-pelaaja Nico Salon kommentit ovat herättäneet paljon huomiota alkuviikosta.

Salo syytti TPS:aa ”koulukiusaamisesta” ja kohdisti tällaista kritiikkiä myös koko turkulaisseuran organisaatioon. TPS julkaisi tiistaina lausunnon, jossa viitattiin Salon kommentteihin.

”Pudotuspelit herättävät monenlaisia tunteita ja joskus etenkin otteluiden yhteydessä ne voivat purkautua tahattomasti, kärkkäästi tai pahimmillaan epäasiallisesti. Suhtaudumme kuitenkin vakavasti lausuntoihin, joissa TPS:n väitetään toimivan asiattomasti ja huomio kohdistetaan koko seuraorganisaatioon.

TPS Salibandyn seuraorganisaatio koostuu työntekijöistä, toimihenkilöistä, pelaajista ja lukuisista vapaaehtoisista, jotka haluavat edistää sekä lajin että urheilun etua kaukalossa ja sen ulkopuolella. Yhtenä tärkeimpinä seuramme toimintaa ohjaavina arvoina on turvallisuus ja olemme sitoutuneet vahvasti Älä riko urheilua -kampanjaan.

Olemme onnekkaassa asemassa, että pääsemme vihdoin muutaman kauden jälkeen pelaamaan hienoja pudotuspelejä niin miesten kuin naisten liigan kovimpia vastustajia vastaan upean urheiluyleisön edessä, joten otetaan yhdessä siitä kaikki irti.”

Välieräsarja on tiistaina katkolla Lempäälän Bläk Boksissa klo 18.30 alkaen Classicin johtaessa sarjaa voitoin 3-1.