Suomela palaa liigakentille SSRA:n paidassa – ”Saamme Sallasta kokeneen ja monipuolisen pelaajan”

Salla Suomela on pelannut myös naisten maajoukkueessa 13 ottelua (3+1). Arkistokuva: Jari Turunen

Salla Suomela on pelannut myös naisten maajoukkueessa 13 ottelua (3+1). Arkistokuva: Jari Turunen

Salla Suomela (s.1995) palaa liigakentille F-liigan NLA:n oululaisen SSRA:n pelinutussa.

Suomelan edellinen liigakausi oli 2018-19, jolloin hän edusti Tampereen Classicia. Suomela on pelannut liigassa kaikkiaan 170 ottelua (82+55) OLS:ssa ja Classicissa. Classicin kanssa hän saavutti kaksi kultaa ja kaksi hopeaa sekä OLS:n paidassa yhden pronssimitalin.

Suomela kertoi SSRA:n uutisessa, että hän oli liittynyt viime kaudelle 1. divisioonan HaHen paitaan loppukevääksi, ja sitä ennen hän oli pelannut viimeksi liigassa. Syy paluuseen isompiin ympyröihin liittyi pelaajan kertoman mukaan siihen, että elämäntilanne mahdollisti täysipäiväisen opiskelun ja sitä kautta liigapelaamisen.

– Saamme Sallasta kokeneen ja monipuolisen pelaajan. Hän tuo joukkueeseemme kokemuksensa myötä kaipaamaamme tasaisuutta. Salla on joukkueelle tuttu pelaaja, koska harjoitteli kanssamme kesän. Silloinen elämäntilanne ei mahdollistanut pelaamista liigassa. Nyt tuo tilanne on muuttunut ja sen myötä liigassa pelaaminen on mahdollista. Hyvällä asenteella Salla tuli treeneihin ja suurella ilolla toivotamme hänet tervetulleeksi joukkueeseemme, päävalmentaja Seppo Pulkkinen sanoitti.