Liigat

Näin valittiin vastustajat miesten F-liigan puolivälieriin: Classicille jäi Oilers

11.03.
2023
Liigat

Classic ja Oilers kohtaavat miesten F-liigan puolivälierissä. Arkistokuva: Esa Takalo

Miesten F-liigan puolivälierien otteluparit on valittu.

Runkosarjan dramaattisen päätöskierroksen loppusummereista ei ollut ehtinyt kulua vielä pariakaan tuntia, kun miesten F-liigan kapteenit jo kokoontuivat etäyhteyden välityksellä valitsemaan puolivälierävastustajia. Tilaisuus lähetettiin suorana Ruudun kautta lauantaina kello 21.

Puolivälierien valinnat menivät lopulta järjestyksessä runkosarjasijoitusten mukaan. Näin ollen neljänneksi sijoittuneen hallitsevan Suomen mestarin Classicin vastustajaksi jäi viidenneksi tullut Oilers. Kaksi vuotta sitten Classic ja Oilers olivat F-liigan finaalipari.

Miesten F-liigan puolivälieräparit (suluissa joukkueen sijoitus runkosarjassa):

Nokian KrP (1.) – OLS (8.)
TPS (2.) – Indians (7.)
Happee (3.) – SPV (6.)
Classic (4.) – Oilers (5.)

Puolivälieristä jatkoon pääsy vaatii neljä otteluvoittoa. Runkopäivät otteluille ovat ke 15.3., pe 17.3., su 19.3., ke 22.3. ja tarvittaessa pe 24.3., su 26.3. ja ti 28.3. Otteluohjelma varmistuu lähipäivinä.

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola