Rosendahl vahvisti, että ei pelaa ensi kaudella ErVissä – ”Liigaura voi hyvin olla nyt paketissa”

Tommi Rosendahlia ei nähdä ensi kaudella liigakentillä. Kuva: Mika Hilska

Tommi Rosendahlia ei nähdä ensi kaudella liigakentillä. Kuva: Mika Hilska

Tommi Rosendahl, 34, vahvisti EräViikinkien sosiaalisen median päivityksessä, että ei pelaa ensi kaudella F-liigassa.

Rosendahlin jatko puhutti heti liigakarsintojen jälkeen, jolloin hän jätti vielä pienen takaportin uran jatkumiselle. Pääkallon tietojen mukaan jonkin asteista molemminpuoleista kiinnostusta on ollut myös pääkaupunkiseudun muissa liigajoukkueissa.

Rosendahl on ollut viime vuodet EräViikinkien avainpelaajia. 242 liigapeliin hän on taiteillut pisteet 97+138. Vaikka Rosendahlin poisjäänti oli jo jokseenkin tiedossa, menettää EräViikingit Rosendahlissa olennaisen palasen. Viime kaudella joukkue oli jo sarjan nuorimpia, ja on sittemmin menettänyt kaikki yli 30-vuotiaat pelaajansa.

– Liigaura voi hyvin olla nyt paketissa ja ainakaan ensi kaudella en liigassa pelaa. Olen todella kiitollinen kaikista vuosista Mosalla ja etenkin viimeiset kaudet ovat henkilökohtaisesti olleet tosi merkittäviä, vaikka joukkueena ei pystyttykään menestymään. Toivon todella, että mahdollisimman moni voisi pelata huipulla yli 30-vuotiaana. Koskaan ei tiedä mitä tuleva tuo, mutta nyt on kuitenkin aika viettää enemmän hetkiä kaikista rakkaimman, eli perheen kanssa, Rosendahl sanoitti.