Champions Cupin finaalit pelataan kahdessa eri maassa – Göteborg ja Praha pelipaikkoina

Thorengruppen puolustaa Champions Cupin mestaruutta tammikuussa. Kuva: Michael Peter/IFF

Salibandyn seurajoukkueturnaus Champions Cupin finaalipelit pelataan kahdessa eri maassa tammikuussa 2024.

Miesten finaali pelataan Tshekin pääkaupungissa Prahassa lauantaina 27.1. 2024 ja naisten finaali Ruotsin Göteborgissa perjantaina 26.1. Naisten finaalissa kohtaavat ruotsalaisjoukkueet Pixbo ja Team Thorengruppen, josta ensimmäisen kotikaupungissa finaali pelataan.

Miesten finaalissa Tatran Stresovice isännöi Falunia, joka on myös Champions Cupin hallitseva mestari. Koskaan aiemmin finaaleja ei ole pelattu kahdessa eri maassa.

Champions Cupin formaatti uudistui tälle kaudelle siten, että puolivälierät pelattiin pohjois- ja etelälohkoissa kaksiosaisina. Sen jälkeen pelattiin kaksiosaiset välierät, mutta finaalit ovat yksittäisiä otteluita. Kaikki Suomen neljä edustajaa putosivat jo puolivälierissä elokuussa.