Naisten finaalisarja käynnistyi jatkoaikatrillerillä – TPS vei voiton

TPS kaatoi Classicin finaalien avauspelissä. Kuva: Anssi Koskinen

Classicin ja TPS:n väliset naisten F-liigan finaalit käynnistyivät perjantaina Bläk Boksissa.

Avauserässä nähtiin vain yksi osuma, ja siitä vastasi TPS. Seraina Fitzi vei vierasjoukkue TPS:n johtoon toisella kympillä ja syöttöpisteen keräsi Meri-Helmi Höynälä. Toisessa erässä punalamppu syttyi myös vain kerran ja maalintekijänä kunnostautui Höynälä, jolle syötön tarjoili Laura Rantanen.

Classic paransi kolmanteen erään. Suvi Hämäläinen kavensi erän alussa ja iski 2-2-tasoitusmaalin vain 11 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi TPS:n Jenna Saario, joka osui ajassa 66.43 Höynälän (1+2) syötöstä.

TPS johtaa finaalisarjaa 1-0 ja mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa. Sarja jatkuu sunnuntaina Turussa.