Pääkallo.fi

Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

Viestejä
712
#68
Tässä muutaman pelin Tapparaa seurannut jääkiekossa ja huomannut että välillä yv2-kenttä aloittanut ykkösen sijasta heillä. Happeella kun oli kaksi hyvää yv-kenttää, mutta niissä peleissä mitä seurasin toinen ei saanut kunnolla yv-aikaa.
 
Viestejä
712
#71
En poistaisi sitäkään vaihtoehtoa, että Mika Kohonen vielä pelaisi, jos löytää sponsorin vaikka taustalle? Minulle hän oli kauden alla vähän uusi pelaaja ja en ollut seurannut. Ehkä kauden viisaampana ei huono peluri olisi, tietenkin tasaisemmalla peluutuksella hänestä olisi ehkä keväällä saanut enemmän irti. Tietysti Mikko Kohosen tilanne olisi myös Happeen ehkä syytä tarkistaa olisiko saatavilla.
 
Viestejä
712
#73
Tätäkin arvostan jos jossain viihtyy ei lähde muualle, vaikka kyselyitä tulisi ja tietysti seura myös silloin hoitanut hyvin suhteet pelaajaan, jotta näin käy.
 
#74
Jatketaan tästä eteenpäin koskien kauden 2019-2020 Happeeta - samassa viestiketjussa.
 
Viestejä
12
#76
Nyt kaksi Happeen harjoituspeliä nähneenä voi sanoa, että hyvää peliä on Happee tarjonnut tässä vaiheessa kesää, osin kokeilupitoisella joukkueella. Rautiaiset, Viitala ja Lankinen ovat hyviä hankintoja. Kunhan ykkösmiehistö lyödään kehiin (Pe. Kotilainen, Jokinen ja Heikkinen eivät pelanneet), voisi nytkin nähdyillä ketjukokeiluilla jatkaa eteenpäin seuraavanlaisesti:

Pe. Kotilainen Jokinen Heikkinen
Ukkonen Lahti

T. Rautiainen Pl. Kotilainen Manninen
Lankinen Suhanto

Kotovaara Siekkinen J. Rautiainen
Kouvonen Viitala

(Toisaalta Rautiaiset pelasivat hyvin yhdessä OLSia vastaan)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.