Pääkallo.fi

Miesten Divarin top 5 -pelaajat kaudelle 2018-19

Viestejä
32
Ehdottomasti ÅIF:n entiset Raaseporin Ritarit William Johnsson ja Oskar Grönman. Tiikereiden Kevin Starckia en mainitse. Mergim Bushi olis kans mut se ei oo säbäpelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
21
Divari tuntuu mielenkiintoiselta seurata.
Oma mielenkiintoni kohdistuu FBC Turkuun.
Turusta löytyy mielestäni kaksi kandidaattia sarjan TOP5-pelaajiin. Viime kaudella Turun Palloseurassa Tupla-paitaakin kantanut Jani Hyytiäinen on järkyttävän kova vahvistus Suomen toiseksi kovimmalle sarjaportaalle. Hän voitti mustavalkoisten sisäisen pistepörssin tehoilla 17+16 26 ottelussa. Toinen nosto on tietysti Sveitsistä palaava ex-junnutähti ja rutinoitunut Salibandyliiga-pistenikkari Miikka Sokka, jonka odotan Hyytiäisen tavoin taistelevan sarjan pistepörssin voitosta.
 
Viestejä
84
Miikka Sokka tulee ehdottomasti olemaan yksi koko divarin tärkeimmistä pelaajista. Salban ykkösketjussa vietetyt vuodet osoittivat Sokan monipuolisuuden. Kaikki ei näy pisteissä. Hyytiäinen voi voittaa pistepörssin, mutta oletettavasti Sokan tasapainoinen pelaaminen mahdollistaa sen. Hyytiäinen ei tunnetusti ole kovin puolustusorientoitunut pelaaja. :)
 
Viestejä
1
hetkonen, missä Koskelan Juuso?! Juuson juonikkaalla peliälykkyydellä sekä jumalan suomalla maalivainulla olis mahtunu heittämällä ainakin sijoille 5-3! No oottakaapa vaan...
 
Viestejä
14
Yllätys Joni Rokosan nosto TOP 5! Kuitenkin viime kausi loukkaantunut ja vierestä häipynyt kaikki parhaat. Pelkästään junnujen kanssa pelaa.......
 

1x2

Viestejä
12
Pelaakos Paulaharju vielä Tiimissä? Jäi mieleen kyllä näppäränä ja potentiaalisena pelimiehenä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös